Ontdek jouw stem

Maroe Vermolen

Stemcoach | Stemexpressietrainer | Zangeres

Wil je vol vertrouwen spreken?

De huidige maatschappelijke vraagstukken vragen om creatieve oplossingen voor een gezondere, groenere en duurzamere wereld. Wil jij vol vertrouwen spreken en met plezier jouw idee presenteren? Ik begeleid je graag om vanuit je hart te spreken.

Mijn methode Vol Vertrouwen Spreken omvat 3 methodes in 1

Stemtechniek: de Lichtenberger methode

De klank van je stem is cruciaal voor het vertrouwen van je luisteraars in jou. Als Lichtenberger docent leer ik je om je stem met je lichaam te verbinden. Door de resonance van je ‘klankkast’ klinkt jouw persoonlijkheid rijk en vol door in je stem. Je staat stevig en hebt makkelijker contact met je luisteraars.

Spreekangst transformeren: Stemexpressie

Je ruimte innemen en tijd nemen voor een goed antwoord vraagt om zelfvertrouwen en veiligheid. Met Stemexpressie ga jij met je eigen klank en beweging in dialoog met je emotionele ervaringen die dat verhinderen. Met jouw vibraties en positieve intentie doorgrond je ze. Zo verander je zelf je overtuigingen, je stemming en uitstraling.

Muzikaliteit & Presentatie

Maak van je toespraak een muzikale belevenis, die de aandacht van de luisteraars vasthoudt. Mijn muzikaliteit en ervaring met performance als jazzzangeres en amateur theatermaker helpt jou dynamisch en melodieus te spreken, natuurlijk te bewegen en persoonlijk te presenteren.

Afstemmen?
Bel me op 06-1984 8688 om te horen of ik iets voor jou kan betekenen.

Bekijk je binnenkort mijn nieuwe website Maroevermolen.nl?

Maroe Vermolen
Ontdek jouw stem

Maroe Vermolen

Stemcoach | Stemexpressietrainer | Zangeres

Wil je vol vertrouwen spreken?

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Angelique Dirkse - Ibiza Flags
Ibiza Flags

Angelique Dirkse

Ibiza Flags – Wij maken duurzame sfeermakers voor ieder moment en event

Dennis Neele - OneBreath Business
OneBreath Business

Dennis Neele

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Hans de Leur - De Leur Consultancy
De Leur Consultancy

Hans de Leur

Strategie consultancy | verander- en verbetermanagement | interim management | project- en programmamanagement | implementatie: “making it happen”

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar