‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

René Moraal: “Laten groeien en bloeien van je talenten als basis voor beter presteren, meer plezier en betere relaties”, daar ligt mijn passie!

Mijn missie:
Ik laat mensen ervaren hoe je sterker kunt worden door je eigen leider te zijn. Ik help mensen hun eigen potentieel te ontdekken en optimaal in te zetten, zodat ze goed tot hun recht komen. Hun kennis en creativiteit beter benutten. Zich op de juiste plek weten en de organisatie versterken. Je ontwikkelt en verstevigt jouw eigen leiderschap. En alleen als dat duurzaam is, dan heb je echt iets geleerd.

Mijn visie:
Het belangrijkste kapitaal van organisaties zijn de mensen die er werken. Ik geloof sterk in de talenten en het potentieel dat in de mens aanwezig is. Als deze op de juiste manier worden aangesproken ben je gelukkiger, loyaler en ondernemender. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en voor de organisatieresultaten.

Ik heb bijna 30 jaar ervaring als leidinggevende, directeur en ondernemer van professionele organisaties op het gebied van de openbare orde en veiligheid. Ik heb als leidinggevende veel ervaring opgedaan in het leiden van mensen, organisaties en veranderingen. Opgeleid als bestuurskundige, heb ik mij verdiept in de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties met speciale aandacht voor leidinggevenden. Ik heb leiding gegeven aan diverse reorganisaties en verandertrajecten. Hierbij heb ik ervaren hoe het is om successen te behalen, maar ook om de pijn van het verlies te voelen. Na diverse vervolgopleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling, coaching en systemisch werken en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling koos ik ervoor om in 2009 mijn kennis en ervaring, via interim leiderschap, training, coaching en het begeleiden van veranderingen, in te zetten voor een breder publiek.

rene@academievoormeesterschap.nl

 

 

René Moraal
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Sjaak de Vries - ETB Binnen en Buiten BV
ETB Binnen en Buiten BV

Sjaak de Vries

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Geert Polders - Kroon Legal
Kroon Legal

Geert Polders

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Walter Daselaar - Daselaar Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Daselaar Schoonmaak & Bedrijfsdiensten

Walter Daselaar

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar