In the spotlight: Bep van Rijn


Soest Netwerkt Spotlight

“Ik ben geboren en opgegroeid in Boskoop en naar de middelbare school in Gouda gegaan. Daarna heb ik 25 jaar gewoond in een klein dorpje in Brabant. Toen mijn laatste kind het huis uit was, ben ik naar het midden van het land verhuisd. Ik heb eerst twee jaar in Baarn gewoond en ben daarna verhuisd naar Soest.

Ben je altijd al ZP-er geweest?
“Nee, ik heb eerst jaren in loondienst gewerkt. Daarna ben ik dertien jaar thuis geweest om intens van mijn vier kinderen te genieten. Toen die groot genoeg waren, ben ik weer in loondienst gegaan. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt als controller / boekhouder. Sinds december 2013 ben ik zelfstandig ondernemer.”

Hoe heet je bedrijf?
“Mijn bedrijf heet Bureau V, waarbij de V staat voor vertrouwde vakkundigheid. Ik verzorg administratieve en fiscale diensten voor kleine en grote ondernemers, van schoonheidssalon en blogger tot barista, coach, zorgmedewerker en innovatieve start-up. Daarnaast geef ik advies over het boekhoudprogramma MoneyBird. Ik geniet van de afwisseling in mijn werk en van de bevlogenheid van mijn klanten. Ik ben nieuwsgierig en leer graag bij, of het nu gaat over wat mensen beweegt of om de laatste wijzigingen in de inkomstenbelasting.”

Welke kernwoorden typeren jou en je bedrijf?
“Accuraat-Belasting-Analyse-Structuur-Administratie-Boekhouding-Flexibel.”

Waarom ben je lid geworden van Soest Netwerkt?
“Ik vind de bijeenkomsten interessant en probeer ze als het even kan bij te wonen. Ik kom er altijd met frisse ideeën vandaan. Daarnaast biedt Soest Netwerkt me ook een stuk gezelligheid, via ‘collega’s’ waarmee ik kennis en ervaringen kan uitwisselen. Netwerken is iets van de lange adem; je moet niet denken dat je morgen meteen resultaat ziet van je inspanningen vandaag. Maar op de langere termijn kun je mensen met elkaar verbinden en verder helpen.”

Welke hobby’s heb je?
“Er zijn veel dingen die ik leuk vind, van hardlopen en schilderen tot naar het theater gaan, wandelen en het bijwonen van concerten. Als lid van Atletiekvereniging Pijnenburg ga ik regelmatig met een groepje het bos in; niet in mijn eentje, want dan ren ik mezelf voorbij. We lopen tussen de acht en tien kilometer op een avond. Vanaf de atletiekclub loop je zo de duinen en het bos in, heerlijk!
Leden van Soest Netwerkt die net als ik van moderne kunst houden, raad ik aan het Van Abbe museum in Eindhoven eens te bezoeken. Daar hebben ze kunstwerken waar je van alles mee mag doen, erin gaan staan bijvoorbeeld. Ook een aanrader met kinderen.”

Later, dan …. wil ik groot zijn
“Mijn kinderen zijn al volwassen, maar zelf voel ik me soms nog steeds een kind. Er blijven altijd dingen die anders of beter kunnen. ‘Later, dan…’ vind ik trouwens een leuke vraag om een netwerkgesprek mee te openen.”

Wat moeten de mensen verder nog over jou weten?
“Ik ben een optimist en zie de zon altijd schijnen.”

Artikel door: Lisette de Jong

Bekijk het profiel van Bep van Rijn

Bep van Rijn - Bureau V
Bureau V

Bep van Rijn

Adviseren en ondersteunen in het administratieve, financiële en belastingtechnische aspect van de onderneming die de ondernemer (eigenlijk) niet wil uitvoeren.

Bekijk meer nieuws

Actueel

Sfeerimpressie: Deeleconomie, van bezit naar gebruik

Van auto tot opslagruimte Delen = vermenigvuldigen Van klusspullen en spellen tot maaltijden, auto’s en vakantiehuizen. De…

Spotlight vriend

In the spotlight: Wim Turksma

Wim Turksma, interim manager IT en Agile, (team)coach, trainer en docent 1. Waar kom je vandaan? ‘Ik…

Spotlight vriend

In the spotlight: Dennis Neele

Dennis Neele: OneBreath business Waar kom je vandaan? ‘Ik kom uit Breukelen en woon sinds kort in…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar