Jaaropening SoestNetwerkt 17 februari 2022


Jaaropening SoestNetwerkt 2022

Jaaropening SoestNetwerkt 17 februari 2022

Heerlijke gerechtjes, fijne wijnen, goede gesprekken en twee nieuwe leden erbij. Een mooi begin van 2022 was het, de Jaaropening van SoestNetwerkt op 17 februari 2022, in het sfeervolle restaurant van Stayokay Hostel Soest. Tijdens de avond vond ook een bestuurswissel plaats: voorzitter Vincent Aalbers droeg het stokje over aan Hans de Leur.
‘Wat is het fijn om weer samen aan tafel te kunnen zitten,’ verzuchtten meerdere deelnemers. Ze voerden geanimeerde gesprekken over hun bedrijf, ondernemen in Soest – wethouder Liesa van Aalst kwam vertellen over het Geldloket en andere regelingen waarmee de gemeente ondernemers steunt – en niet in de laatste plaats het lekkers op hun bord. Anne Breemer van Stayokay Hostel Soest en zijn team hadden voor een feestmaal gezorgd, dat uitstekend combineerde met de wereldwijnen die Leon Gommers van Wijnhandel Gommers erbij presenteerde.

Programma 2022

Bestuursleden Hans de Leur en René Moraal presenteerden tussen twee gangen door het programma voor 2022. ‘We hebben komend jaar bijna elke maand een activiteit. Bedrijfsbezoeken, intervisieavonden, bijeenkomsten rond Leren en Profileren, en natuurlijk onze jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel,’ aldus De Leur. ‘Bij de opzet van de events hebben we goed geluisterd naar de tips en wensen van onze vrienden,’ voegde Moraal toe.

Nieuwe voorzitter

Aan het eind van de avond droeg bestuursvoorzitter van SoestNetwerkt Vincent Aalbers officieel het stokje over aan De Leur. ‘Het waren lastige, maar goede jaren. Ondanks de corona-pandemie hebben we elkaar toch meerdere malen kunnen zien,’ aldus Aalbers. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het bestuur er de komende tijd iets moois van gaat maken. ‘Ik heb aan Hans een goede opvolger.’

Kennismaken?

Kennismaken met de vrienden van SoestNetwerkt? Meld je snel aan voor het volgende event, of neem contact met ons op.

Artikel door: Lisette de Jong

Bekijk het profiel van Hans de Leur

Hans de Leur - De Leur Consultancy
De Leur Consultancy

Hans de Leur

Strategie consultancy | verander- en verbetermanagement | interim management | project- en programmamanagement | implementatie: “making it happen”

Hans de Leur - De Leur Consultancy
De Leur Consultancy

Hans de Leur

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Evenement

Sfeerimpressie: Avondje theatersport met Retourtje Vooruit – februari 2023

Hoe minder je nadenkt, hoe spontaner en creatiever je wordt. Die wijze raad kregen de deelnemers mee…

Evenement

Sfeerimpressie: Nieuwjaarsduik met cabaretier Musa – januari 2023

Lekkere hapjes, goede gesprekken en een daverend optreden van cabaretier Musa, over opgroeien in een vreemd land…

Evenement

Sfeerimpressie: Feestdagen in de wereldkeuken – 14 december 2022

Van Perzische kruidenrijst en Afghaanse aubergines tot Tsjetsjeense slagroomtaart: het was volop genieten van de gerechten uit…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar