De Leur Consultancy

Hans de Leur

Strategie consultancy | verander- en verbetermanagement | interim management | project- en programmamanagement | implementatie: “making it happen”

“Making it happen” is mijn motto. Ik lever geen dikke rapporten die vervolgens in de kast verdwijnen, maar goed onderbouwd en implementeerbaar advies. Mijn speerpunten zijn strategieontwikkeling en -implementatie, operationeel en verandermanagement, post merger integration en innovatiemanagement.

Project- of programmamanager

Als project- of programmamanager heb ik meerdere malen een verbindende rol gespeeld tussen overheid (bijv. Ministerie van EZ, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, AgentschapNL/RvO), semi-overheid (bijv. ProRail, Energie- en netwerkbedrijven, Afvalverwerkingsbedrijven, Rijkswaterstaat) en bedrijfsleven, met als doel het bij elkaar brengen van de vaak verschillende inzichten, het verenigen van de doelstellingen om vervolgens de gedefinieerde doelen binnen scope, budget en tijdspad te realiseren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Gedurende mijn meer dan 25 jaar ervaring als management consultant en interim- en projectmanager bij onder andere PA Consulting Group, Arthur D. Little en Solving – IMCG heb ik met vele disciplines en bedrijfsprocessen te maken gehad en gewerkt, zowel op technisch en managerial als financieel en juridisch gebied.

Hans de Leur
De Leur Consultancy

Hans de Leur

Strategie consultancy | verander- en verbetermanagement | interim management | project- en programmamanagement | implementatie: “making it happen”

Meer vrienden van Soest Netwerkt

Geert Polders - Kroon Legal
Kroon Legal

Geert Polders

Hier komt binnenkort iets over mijzelf en mijn bedrijf te staan.

Yvette Misteli - Misteli Search
Misteli Search

Yvette Misteli

Actief sinds 2001 is Misteli Search uitgegroeid tot de enige hearthunters in FMCG, Retail en Healthcare Ook verzorgen wij tailormade personal coaching, …

Marcel Hekkert - Nieuwe Pixels
Nieuwe Pixels

Marcel Hekkert

Een internetbureau dat klanten enthousiasmeert en strategisch meedenkt in passende oplossingen.

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar