René Moraal in the spotlight


Soest Netwerkt Spotlight

René Moraal

Ik ben geboren in Velp (gemeente Rheden) en woon sinds 1992 in Soest, waar ik in 1991 een baan kreeg bij de brandweer.

Altijd al ZP-er geweest?

Nee, ik ben ruim 27 jaar leidinggevende geweest, waarvan de laatste tien jaar als eindverantwoordelijk directeur. Ik heb twee master-studies gevolgd, maar mijn grote interesses liggen bij de ontwikkeling van leidinggevenden, teams en organisaties. Na het volgen van een coachingsopleiding ben ik in 2012 mijn hart gevolgd en als ZP-er in het diepe gesprongen! En kan ik in 2022 stilstaan bij: 10 jaar MORAAL DARE2DO, voor interim leiderschap, leiderschaps- en teamontwikkeling en executive coaching.

Waarom zit je in het bestuur van SN?

Omdat ik het heel leuk vind om met gelijkgestemden te zijn. Ik krijg daar energie van en vind het gezellig. Het bestuur was voor mij dan ook een logische stap!

Je reist graag naar en in Scandinavië. Wat brengt dit jou?

Prachtige natuur, rust en een prachtige vrouw. Ik ben al 30 jaar samen met Deense Connie!

Wat levert een trainingsgroep op Groenland jou persoonlijk op?

Genieten van mooie mensen en trots en blijdschap als ik deelnemers aan de Groenlandreis mooie stappen in hun ontwikkeling zie maken! En elke keer weer genieten van die waanzinnig mooie natuur op Groenland!

Wat zijn je liefhebberijen?

Fitness en fietsen, lekker eten en een glaasje wijn drinken met vrienden, cultuur in de breedste zin van het woord en theatersport/improvisatietheater!

Je drinkt graag een wijntje. Wat beveel je aan?

Rode wijn van de druivensoort Primitivo di Manduria en andere soorten rode wijn uit de laars van Italië.

Als ik later oud ben, dan …..

blijf ik gewoon ook lekker werken en mensen en organisaties helpen in hun ontwikkeling. Neem ik meer en vaker vrij om heerlijk te reizen! En word ik een actieve en lieve opa, als mij dit wordt gegund!

Wat zouden de Vrienden over jou mogen weten, waar ik niet naar vraag?

Dat ik een nieuwsgierig mens ben en als Vrienden iets willen weten, ga ik graag met ze in gesprek!

Artikel door: Lisette de Jong

Bekijk het profiel van René Moraal

René Moraal - ‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Interim Leiderschap | Leiderschapsontwikkeling | Teamontwikkeling | Zelforganisatie | Systemisch Werken | Opstellingen

René Moraal - ‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’
‘MORAAL DARE2DO’ en ‘ACADEMIE VOOR MEESTERSCHAP’

René Moraal

Deel dit bericht

Bekijk meer nieuws

Bedrijfsbezoek

Connecting with care: bedrijfsbezoek Soest Medical Group

Van Australië tot Alaska: medisch personeel over de hele wereld werkt met de zelfklevende tape van Soest…

Spotlight vriend

Ilona van Egdom in the spotlight

Ik ben een geboren en getogen Soesterse. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, en ik hecht…

Spotlight vriend

Lisette de Jong in the spotlight

In 2006 ben ik min of meer per toeval in Soest terechtgekomen. We woonden in een oude…

Word ook vriend van Soest Netwerkt en geniet van de voordelen

Meer informatie
  • Lokaal

    Soest en directe omgeving. Zo lokaal is onze schaal. Ondernemers uit dezelfde omgeving die elkaar inspireren. Een ‘avondje SoestNetwerkt’ leert je al snel de grote diversiteit aan ondernemers en dorpsgenoten kennen. Een aanrader!

  • Persoonlijk

    Als je vriend wordt van ons netwerk heten we je persoonlijk welkom en vertellen we je uitgebreid over de voordelen en onze jaarlijkse activiteiten. Daarna zien we je graag op een aanstaande informele bijeenkomst waarbij je een groot deel van onze vrienden persoonlijk leert kennen.

  • Laagdrempelig

    Bij ons geen snelle deals, maatpakken of hoge instapprijzen. Voor 125 euro per jaar ben je vriend en krijg je een mooie mix aan activiteiten voorgeschoteld. Je hoeft ook niet via iemand aangedragen te worden. Wil je het verhaal eerst eens persoonlijk horen? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Van, voor en door zelfstandige ondernemers

SoestNetwerkt is een netwerk van, voor en door zelfstandige ondernemers in Soest en directe omgeving. We organiseren maandelijks leerzame en gezellige activiteiten met als doel om de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen lokale ondernemers te versterken.

Ontdek ons netwerk en kom eens persoonlijk kennismaken tijdens een van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

40+Ingeschreven
leden

10Evenementen
per jaar

2+Bedrijfsbezoeken
per jaar